skip to Main Content

Medflyttarservice.se arbetar med att hjälpa våra kommuner och medlemsföretag i deras arbete med kompetensförsörjning. Här ser du våra medlemsföretag och kan läsa mer om dem. Vårt geografiska arbetsområde är för närvarande Sotenäs, Lysekil och Munkedals kommuner.

Jochnicks Hälsa AB

Erbjuder förebyggande friskvård såsom massage, ansiktsvård, fotvård, SPA-behandlingar, cellenergi, ekologisk hudvård och makeup.

Flodins Filter AB

Flodins Filter utvecklar, producerar och säljer skräddarsydda luftfilter med höga krav på prestanda och kvalitetssäkring - när kravet på ren luft är av avgörande betydelse. Till exempel till respiratorer.
praktikertjänst Väst

Aleris Närsjukhus Lysekil

Aleris Närsjukhus Lysekil bedriver öppen specialistvård och radiologi på närsjukhusen i Lysekil och Strömstad i norra Bohuslän samt i Bäckefors, Dalsland. Koncernen Praktikertjänst är Sveriges största inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Midroc Electro AB

Hos oss jobbar cirka 60 engagerade elektriker och ledande montörer och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Midroc-kulturen fokuserar på utveckling och erbjuder möjligheter för våra medarbetare att själva påverka sin arbetssituation.

Gullmarsstrand Hotell Konferens

Gullmarsstrand Hotell Konferens bedriver verksamhet under hela året och arbetar mot tre målgrupper – privat, konferens och bröllop/fest. Vi bygger nu ut igen och behöver bli fler. Företaget startade 1979 och drivs av tre bröder.
Rönnings rör brastad

Bad & Värme – Rönnings Rör

Vi söker VVS-montörer. Idag är vi 7 anställda och vi jobbar med mindre totalentreprenader samt service mot privatpersoner & företag. Vi hjälper kunder med vattenrening, badrumsrenovering, enskilt avlopp samt värmesystem.

HELAB Automation & Elinstallationer

HELAB AB är ett väletablerat elinstallation- och automationsföretag med siktet inställt på hög service och hög kvalitet. Vi är 17 servicemedvetna och välutbildade medarbetare i det lilla företagets härliga företagskultur.
AH Automation Kungshamn

AH Automation

AH Automation är ett professionellt och pålitligt teknikföretag med 75 år i branschen. Våra erfarna och engagerade specialister guidar kunderna genom komplexa projekt och levererar systemlösningar inom automation och service.
Munkedal kommun

Munkedals kommun

I Munkedals kommun finner man vacker och omväxlande natur, ett välmående näringsliv, bra skolor på grund- och gymnasienivå, vuxenutbildning, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer.
H-Fönstret Lysekil

H-Fönstret i Lysekil AB

H-Fönstret i Lysekil AB är ett stabilt företag som haft sin tillverkning i Gåseberg sedan 1978. Vi producerar fönster av…

Lysekils kommun

Kommun med verksamheter inom barnomsorg, skola, kultur, omsorg, trafik och gata, näringsliv, turism och integration. 1300 medarbetare och 100 yrkesgrupper.
preem lysekil

Preemraff Lysekil

Ett av Sveriges största raffinaderier som producerar det mesta av Sveriges bensin. 700 medarbetare inom 100 olika yrken och vi behöver bli många fler.
leva i lysekil elhandel

Leva i Lysekil AB

LEVA i Lysekil AB ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekil. Vi driver även 2 vindkraftverk, underhåller gator och parker samt har egen elhandel. Vi är idag 100 anställda och växer.
Back To Top