skip to Main Content

midroc logo

Bransch/branscher

Midroc-koncernen är aktiva inom industri, infrastruktur, bygg & fastighet, energi.

Antal anställda

ca 2000 anställda i Sverige, med kontor på 54 orter från Gällivari till Helsingborg.
I Lysekil är vi 56 medarbetare som jobbar inom Service, Entreprenad och Industri.

Placeringsort och yrkesroller

Lysekil

  • Serviceelektriker
  • Entreprenadelektriker
  • Industrielektriker
  • Tekniker
  • Projektledare
  • Projektörer för elanläggningar

Företaget grundat

Midroc Electro grundades 1950 och finns idag på över 50 platser i Sverige. Med kunden i fokus erbjuder vi tjänster inom entreprenad och service med den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk.

 

Beskrivning

Hos oss jobbar ungefär 2 000 engagerade elektriker och ledande montörer och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

Vi tror att det bästa sättet att nå framgång är genom samarbete och engagemang. Därför fokuserar vi på utveckling och erbjuder möjligheter för våra medarbetare att själva påverka sin arbetssituation, det tror vi skapar engagemang på riktigt. Precis som med allt annat, så är vår kultur något vi skapar tillsammans. Hos oss är alla medskapare av Midroc-kulturen.

Midroc Electro ingår i Midroc Europe, som är en svensk koncern med ca 3 800 samhälls- och industriutvecklare i 15 bolag. Vår vision är en bättre framtid, där vi är med och skapar ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. Vi arbetar på många olika platser och vi spänner över flera branscher. Gemensamt för alla våra verksamheter är vår vision och vårt sätt att arbeta, vi vill alla göra en positiv skillnad varje dag för att bidra till en bättre framtid.

Midroc är Sveriges andra bästa arbetsgivare 2018, ett av karriärföretagen 2019 och vi finns på topp 100-listan när Sveriges högskoleingenjörer väljer sina drömarbetsgivare.

 

Back To Top